VIZIONI YNE

Khf Prishtina 1957  është i dedikuar për zhvillimin e sportit tonë të preferuar më tej. Ne kemi marrë pjesë në shumë ngjarje që u mësojnë fëmijëve të luajnë hendbollin dhe ne ende po ofrojmë sesione zhvillimi që synojnë fillestarët (si të rinjtë ashtu edhe të rriturit), në sajë të trajnerëve tanë të kualifikuar.

Nëse dëshironi të luani, nëse jeni fillestar ose një lojtar me hendboll me përvojë, ju lutemi të bashkoheni me një nga praktikat tona – të lutemi të na dërgoni një email për të konfirmuar, vetëm në rast se ka ndonjë ndryshim ose anulim!

Ju lutem vini re se një ligë profesionale ende nuk ekziston në Kosovë, dhe si e tillë nuk jemi në gjendje të ofrojmë pagesa për lojtarët në këtë fazë. Në të vërtetë, të gjithë anëtarët tanë kontribuojnë në shpenzimet e Klubit me një tarifë të rregullt të trajnimit, si dhe kërkesa të tjera të njëhershme!

Shënim: Nëse jeni një lojtar i tanishëm i ekipit dhe nuk keni ende një llogari, ju lutemi regjistrohuni tani, ju mund të hyni në zonën e anëtarëve tanë, të përditësoni informacionin tuaj të lojtarit, të ngarkoni fotot tuaja dhe të merrni buletinin tonë. 

Na kontaktoni për informacione të mëtejshme