Live
  1. “This is Ramirez among the goalkeepers.” “Splash” does not sell him even for €50 million
  2. Hidhet shorti per Kupen e Republikes së Kosovës
  3. Khf Prishtina mposht Kastriotin dhe barazon pikët me Istogun
  4. Në mesjavë takimet e rrethit të parë të Kupës për hendbolliste
  5. Vushtrria – Prishtina, ndeshja e radhës.
  6. Kryendeshja e hendbollisteve nuk jep fitues

Stylemix Band

After the 2012–13 season, the Hornets renamed themselves the Pelicans. During the 2013–14 season. During that season’s playoffs, the Bobcats officially reclaimed the Hornets name, and by agreement with the league and the Pelicans, also received sole ownership of all history, records, and statistics from the Pelicans’ time in Charlotte.

Primary League 2016

PosClubWLPCTPF
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000
1000.0000