Live
  1. “This is Ramirez among the goalkeepers.” “Splash” does not sell him even for €50 million
  2. Hidhet shorti per Kupen e Republikes së Kosovës
  3. Khf Prishtina mposht Kastriotin dhe barazon pikët me Istogun
  4. Në mesjavë takimet e rrethit të parë të Kupës për hendbolliste
  5. Vushtrria – Prishtina, ndeshja e radhës.
  6. Kryendeshja e hendbollisteve nuk jep fitues

Splashes

A pitch that is not hit into the field of play is called either a strike or a ball. A batter against whom three strikes are recorded strikes out. A batter against whom four balls are recorded is awarded a base on balls or walk, a free advance to first base.

Premier League 2017

PosClubWLPCTGBHomeL10
1101.00001-01-0
2510.833-1.50-05-1
3020.0001.50-20-2
3010.00010-10-1
3010.00010-10-1
3010.00010-10-1

Premier League 2018

PosClubWLPCTGBHomeRoadL10STRKDIFF
1101.00001-00-01-0W10
2520.714-10-15-15-2L10
3110.5000.50-11-01-1L10
4020.0001.50-20-00-2L20
4010.00010-10-00-1L10
4010.00010-10-00-1L10