Live
  1. “This is Ramirez among the goalkeepers.” “Splash” does not sell him even for €50 million
  2. Hidhet shorti per Kupen e Republikes së Kosovës
  3. Khf Prishtina mposht Kastriotin dhe barazon pikët me Istogun
  4. Në mesjavë takimet e rrethit të parë të Kupës për hendbolliste
  5. Vushtrria – Prishtina, ndeshja e radhës.
  6. Kryendeshja e hendbollisteve nuk jep fitues

Price table

Free
$0
Per month
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6
popular
Standart
$39
Per month
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6
Business
$55
Per month
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6
Professional
$69
Per month
Feature 1
Feature 2
Feature 3
Feature 4
Feature 5
Feature 6