Kontakti

Për çdo interesim të juajin mbi klubin mos hezitoni të na kontaktoni.

[stm_contact_info image=”1414″ title=”Zyra Kryesore” subtitle=”Prishtinë, Pallati i Rinise dhe Sporteve” phone=”+383 44 500 772″ fax=”+383 44 500 772″ email=”info@khfPrishtina.com” url=”www.KhfPrishtina.com”]
[stm_contact_info image=”1415″ title=”MEDIA & SPONZORIZIME” subtitle=”Prishtinë” phone=”+383 44 500 772″ fax=”+383 44 500 772″ email=”info@KhfPrishtina.com” url=”www.KhfPrishtina.com”]

NA SHKRUANI.