Arritjet e klubit

FOTO NGA FESTA PËR TITUJT KAMPIONË 

[stm_slider image_size=”full” images=”1668,1667,1631,1669,1670″]

Federata e Hendbollit e Kosovës ka arritur që të sigurojë evidencën e  fituesëve të Kampionateve në konkurencën e femrave që nga vitit i largët 1971/72 dhe pse Kampionatet  jane zhvilluar  ne formë turneu, ne vitete 1960, 1961, 1962 dhe 1963, por edhe disa vite nuk janë luajtur fare,  kurse tani skuadrat tona kosovare garojnë edhe në Kupat e EHF-it.

Më poshtë gjeni vitet ku klubi KHF Prishtina është shpallur kampion. Më heret ajo është quajtur “Kosova”.

[stm_trophies title=”Trofetë e fituar”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2016/17″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2015/16″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2011/12″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2010/11″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2009/10″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2008/09″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2007/08″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2004/05″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”2003/04″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”1996/97″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”1986/87″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”1982/83″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”1979/80″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][stm_trophy images=”1048,1048,1048,1048″ image=”1638″ year=”1972/73″ title=”SUPERLIGA E FEMRAVE”][/stm_trophies]

Shiko profilin tonë ne Instagram na ndjekni për më të rejat

istanbul escort kadinlari

izmir escort
php shell